Pattern Collection 1. August 2017

Deze collectie is eigendom van Cherell van ’t Hek. Kopiëren voor producten en verkoop met onderstaande patronen is niet toegestaan zonder toestemming van Cherell van ’t Hek. Het gebruik van deze patronen voor persoonlijke doeleinden zoals telefoon en pc achtergronden is wel toegestaan. 

This pattern collection is property of Cherell van ’t Hek. If using for product selling etc. please ask persmission. It is allowed to use these patterns for personal use only. For example, for the background of your phone and computer.

 

 

Writing

3

In 2014 heb ik besloten een eigen blogsite op te starten. Onder de naam A golden brick road ben ik verhalen gaan publiceren over het hebben en nastreven van een bucketlist, leerdoelen stellen en behalen en verdere onderwerpen in de richting van Lifestyle. 

Met de opleiding Junior Producer, wat nu Media Management heet, heb ik veel redactionele ervaringen opgedaan tijdens stages en projecten. Journalistiek en Crossmediale Communicatie waren de laatste stappen om de knoop door te hakken voor een eigen blog.

Van ‘gewoon doen’ naar ‘beste keuze ever’ bleek dit dus een geweldige stap te zijn geweest om niet alleen te laten zien wat ik in huis heb, maar ook om meer ervaringen op te blijven doen.

Samen met een andere blogger is A golden brick road gerebrand naar The golden brick road of Che&Cho.

Neem gerust een kijkje op de blogsite www.thegoldenbrickroadof.com