Pattern Collection 1. August 2017

Deze collectie is eigendom van Cherell van ’t Hek. Kopiëren voor producten en verkoop met onderstaande patronen is niet toegestaan zonder toestemming van Cherell van ’t Hek. Het gebruik van deze patronen voor persoonlijke doeleinden zoals telefoon en pc achtergronden is wel toegestaan. 

This pattern collection is property of Cherell van ’t Hek. If using for product selling etc. please ask persmission. It is allowed to use these patterns for personal use only. For example, for the background of your phone and computer.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s