Writing

3

In 2014 heb ik besloten een eigen blogsite op te starten. Onder de naam A golden brick road ben ik verhalen gaan publiceren over het hebben en nastreven van een bucketlist, leerdoelen stellen en behalen en verdere onderwerpen in de richting van Lifestyle. 

Met de opleiding Junior Producer, wat nu Media Management heet, heb ik veel redactionele ervaringen opgedaan tijdens stages en projecten. Journalistiek en Crossmediale Communicatie waren de laatste stappen om de knoop door te hakken voor een eigen blog.

Van ‘gewoon doen’ naar ‘beste keuze ever’ bleek dit dus een geweldige stap te zijn geweest om niet alleen te laten zien wat ik in huis heb, maar ook om meer ervaringen op te blijven doen.

Samen met een andere blogger is A golden brick road gerebrand naar The golden brick road of Che&Cho.

Neem gerust een kijkje op de blogsite www.thegoldenbrickroadof.com

Advertenties